top of page

Søknader

Enten du er en bedrift eller en organisasjon med ambisjoner om å bidra til næringsutvikling på Værøy og Røst, er du på rett sted. Her finner du all nødvendig informasjon for å navigere i søknadsprosessen for omstillingsmidler, fra hva du kan søke om til hvordan du gjennomfører søknaden og håndterer bevilgede midler.

Photo 05-08-2020, 21 52 41.jpg
Bilde1-næring.jpg

Hva kan jeg søke midler til?

Oppdag de ulike prosjekttypene som kvalifiserer for støtte under omstillingsprogrammet. Dette kan inkludere forstudier, forprosjekter, hovedprosjekter, nyetableringer, og tiltak for kompetanseheving. Utforsk de spesifikke kriteriene og se hvordan ditt initiativ kan bidra til vekst og innovasjon i lokalsamfunnet.

Slik søker du

Få en steg-for-steg guide på søknadsprosessen. Fra den innledende kontakten med oss for prosjektvurdering, til utforming av en detaljert prosjektplan og innsending via den angitte plattformen. Vi tilbyr veiledning på hver del av prosessen, inkludert tips for å styrke din søknad og råd om nødvendige vedlegg og dokumentasjon.

IMG_3821.jpg
AndersRolandsen2.jpeg

Bevilget Omstillingsmidler

For de som har blitt tildelt støtte, gir vi informasjon om neste steg. Dette omfatter utbetalingsprosedyrer, rapporteringskrav, og hvordan du kan maksimere effekten av de bevilgede midlene for ditt prosjekt og samfunnet.

bottom of page